Welkom op de website van de
Openbare Basisschool Ds. J.L. De Wagemaker.

 

De Wagemakerschool ligt in de wijk Luyendijk tussen de woningen en het groen van het sportpark.
 
De Wagemakerschool onderneemt veel activiteiten. Zo is de school door NOC*NSF gecertificeerd als ‘sportactieve school’ en organiseert de Wagemaker met de Openbare Basisschool De Stap en kinderopvangorganisatie TintelTuin buitenschoolse opvang en vele naschoolse activiteiten.
 
Over het waarom en het hoe van al onze activiteiten is op deze site te lezen en natuurlijk doen we op de site ook verslag van alles wat we samen hebben ondernomen en beleefd.
 
Onze site is dynamisch. Ouders, kinderen en teamleden werken er aan mee. Wekelijks verschijnen er nieuwe foto’s, verslagen en nieuwsbrieven, terwijl de kalender wat steun biedt in de planning.
Het is de moeite waard om regelmatig even te kijken.
 
Mocht u aanleiding vinden om meer te willen weten over De Wagemaker, dan is het altijd mogelijk even een kijkje te nemen of om een afspraak te maken. Het inschrijven van uw kind is dan natuurlijk ook mogelijk. Op de site vindt u overigens een inschrijfformulier.
 
Onze school maakt deel uit van de Stichting Primair Openbaar Onderwijs in de Regio Waterland & Oostzaan (SPOOR). SPOOR is verantwoordelijk voor het primair openbaar onderwijs in de gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Zeevang. De stichting bestuurt 25 basisscholen met ongeveer 5000 leerlingen en 500 medewerkers.
Aan de linkerzijde van elke pagina op onze site ziet u het logo va SPOOR met het mission statement. Wanneer u hierop klik komt u op de website van SPOOR.
 
René Straatmijer
Directeur