Leerlingen van groep 8 geven een gymles

11-11-2021
Leerlingen van groep 8 geven een gymles
Afgelopen maandag hebben Riley en Amy uit groep 8 een nieuwe opdracht uitgeprobeerd tijdens de gymlessen van meester Corné. Zij mochten namelijk een les voorbereiden en deze geven aan de groepen 3 t/m 8.
Samen met meester Jaap en meester Jan is een planning gemaakt en hebben de meisjes hun schoolwerk van de maandag in het weekend gemaakt en een gymles voorbereid voor de groepen. Dit is bedacht om de leerlingen van groep 8 de mogelijkheid te bieden om een opdracht te doen waar een grote verantwoordelijkheid bij komt kijken.
Riley en Amy vonden het leuk, maar ook zeer leerzaam:
'We dachten dat het makkelijk zou zijn om les te geven, maar dat is het echt niet! Je moet echt heel veel geduld hebben, want niet iedereen luistert zomaar. Ook moet je alles heel duidelijk uitleggen, anders gaan de kinderen zomaar wat anders doen.
Maar het was wel heel leuk en we hebben ervan genoten!'
Na Riley en Amy zullen meer leerlingen uit groep 8 zich opgeven voor de opdracht welke verspreid over verschillende maandagen zal worden uitgevoerd tijdens de gymles. Natuurlijk alles onder het toeziend oog van Corné.

"We zijn een goed georganiseerde school met een hardwerkend professioneel team.

"We werken goed samen aan de doorgaande leerlijn. Daardoor verlopen de acht jaar schooljaren op de Wagemakerschool voor de kinderen heel soepel."